​Når vinteren rammer Danmark, er der altid en risiko for, at der kommer sne og glatte veje. Her hos Kresten Stobbe varetager vi snerydning, så du igen kan færdes sikkert.

Vi kører i Roskilde, Slagelse og Køge samt omegn., da det er disse områder, der ligger indenfor rækkevidde af vores hovedkontor.

​Her hos os ved vi, hvor farlige glatte veje kan være for bilister såvel som fodgængere og cyklister. Derfor yder vi vores snerydningsservice, da vi ønsker, at det skal være muligt for folk at færdes sikkert på gader og veje uanset årstid og vejr. Vi har udført denne service i mange år, og vi er derfor grundige i og dygtige til vores arbejde.

​Foruden at vi varetager den konkrete snerydning, sørger vi også for fejning med fejemaskiner og saltning, så der opnås det bedste resultat.

Hvad koster snerydning?

Hvilken pris, vi kan tilbyde, kommer an på omfanget, og hvor vi skal varetage opgaven.

Vores priser ændrer sig som regel efter din konkrete opgave, og den bedste måde, du kan komme frem til en specifik pris, er ved at kontakte os på telefon eller mail.

Vi giver dig muligheden for at lave aftaler med os efter behov, men du kan også lave en fast aftale med os på årsbasis.​

Vi tilbyder også hjælp til skybrudssikring, anlægsarbejde og omfangsdræn - kontakt os for at høre mere.

Kontakt os for et godt tilbud

Glatte og snefyldte veje kan være til stor fare, og derfor ønsker vi at hjælpe dig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, når du kontakter os i forbindelse med en opgave.

​Vi tilbyder vores service og erfaring indenfor snerydning til alle, der har brug for det. Det eneste, det kræver, er blot, at du ringer eller skriver til os, og så kan vi lave en aftale.

Kontakt os på telefon 22 14 43 83 eller på e-mail kstobbe@hotmail.dk.​