Her hos Kresten Stobbe kan vi også klare skybrudssikring med stor ekspertise, så dit hjem slipper for at døje med oversvømmelser. Vi tilbyder vores tjenester i Roskilde, Slagelse og Køge samt omegn.

Vi har stor erfaring indenfor skybrudssikring. Vi ved lige, hvad der skal til for at kunne beskytte dig og dit hjem mod oversvømmelser og dårligt dimensionerede kloakker. Vi står også og kan tilbyde flere forskellige regnvandsløsninger, der sikrer dig og dit hjem.

​Vi tilbyder blandt andet montering af nedsivningsanlæg og minirenseanlæg. Begge dele er særligt egnet til dig, hvis du bor i et område, der ligger uden for kloakering.

Slip for oversvømmelser og uønsket vand med skybrudssikring

Skybrudssikring er de tiltag, der skal til for at beskytte hus og inventar mod vand fra blandt andet skybrud, der er så kraftige, at de oversvømmer det eksisterende afløbssystem.

Skybrudssikring hjælper også, hvis din kloak er  underdimensioneret. På den måde slipper du for oversvømmelser, og ofte er det i kældre, der er brug for denne løsning.

​Vi klarer disse opgaver uden problemer for dig, og vi sørger for at levere et resultat, som du kan stole på. Kontakt os gerne for at høre mere, eller hvis du står med en opgave, der skal løses. Vi kan derudover hjælpe med snerydning, anlægsarbejde og omfangsdræn!

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Lyder en skybrudssikring som noget for dig, eller står du med en anden opgave, som ligger indenfor vores område og kompetencer, skal du endelig vælge at kontakte os.

​Vi har klaret skybrudssikring for mange, og derfor kan vi også klare det for dig.

Du kan kontakte os på telefon 22 14 43 83 eller på e-mail kstobbe@hotmail.dk.​