Står du og mangler en anlægsgartner til at klare anlægsarbejde i din have? Så er du kommet til det rigtige sted. Kresten Stobbe udfører nemlig alle former for haveservices.

​Vores hovedkontor ligger i Stenlille ved Sorø, og vi kører også gerne ud til områder som i Roskilde, Slagelse og Køge samt omegn.

Vi har stor erfaring med havearbejde, og vi ved derfor, hvordan man leverer et tilfredsstillende resultat, der emmer af kvalitet. Vi har gennem flere år udført denne type arbejde, og vi har derfor prøvet lidt af hvert.

​Denne erfaring kommer os til gode, hver gang vi udfører et stykke arbejde, og vi bliver hele tiden dygtigere indenfor faget. Vi kan også hjælpe med skybrudssikring, snerydning og omfangsdræn.

Hvad koster en anlægsgartner?

Som anlægsgartner udfører vi mange forskellige typer havearbejde. Hos os udfører vi alle former for anlægs- og havearbejde. 

Vi klarer blandt andet klipning af hæk, at lave bade, betonstøbninger, fundamenter og meget andet.

Hvad koster vores arbejde som anlægsgartner så?

Prisen afhænger af mange forskellige ting, og særligt handler prisen om, hvad det er for en type arbejde vi skal varetage, og hvor omfattende det er. Kontakt os for at høre mere om den konkrete pris, og om vi kan varetage din haveopgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en anlægsgartner til at ordne din have, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi ved, hvordan man skaber en have, der giver glæde og fornøjelse, og denne viden deler vi gerne ud af.

​Kontakt os med det samme, og få et uforpligtende tilbud på dit anlægsarbejde. Vores priser afhænger af opgaven, men vi gør vores bedste for at komme med en billig løsning.

​Du kan til hver en tid kontakte os på telefon 22 14 43 83 eller på e-mail kstobbe@hotmail.dk.​